torstai 16. huhtikuuta 2009

OutRun Online Arcade

Uunituore OutRun tarjoaa tiukkaa vääntöä HD-grafiikoilla ja 6-pelaajan nettipelillä.

OutRun klassikon uusin painos saapui ladattavaksi Xbox liveen sekä Playstation Storeen. Peli on periaatteessa sama peli kuin OutRun 2006, mutta tämän ajan parannuksilla.

Pelissä on tarkoituksena kisailla pisteestä a pisteeseen b joten tässä ei ajeta kierroksia. Peli sisältää 15 erinlaista reittiä joista voit valita vaikeus asteittain itselle mieluisan. Peli on täysin arcade-painotteinen, joten jarrua ei tulla paljoa tarvitsemaan. Ainostaan jyrkempiin kurveihin jossa on hyvä suorittaa "driftaus". Tämä ei hidasta auton menoa niin paljoa kuin normaali jarrutus. Peli sisältää 10 Ferrarin lisensoitua autoa. Autoja löytyy klassikoista uudempiin pärriin. Pelimoodeja löytyy perus aikaa vastaan ajo ja sitten erikoisempi moodi jossa miellytetään vänkärin paikalla istuvaa tyttökaveria erinlaisilla tehtävillä. mm autojen ohitusta ja mutkissa driftaamista.

 

Peli antaa mahtava fibat kun kunnon OutRun tutut tunnusmusiikit soivat taustalla ja Ferrari vääntää mutkaan lähes 300km/h kahva edellä. Peli on todella upeasti käännetty uusille konsoleille eli silmäruokaa riittää vaikka eihän tässä mistään grafiikka hirmusta olekkaan kyse. Peli tarjoaa mukavan 6-pelaajan nettipelin. Omista kokemuksista peli ainakaan ei lagaillut pahemmin. Ikävä bugi kyllä yllätti yhdellä peli kerralla kun auto singahti taivaan tuuliin. Auto jumittui radan ja taustavuoren väliin. Netistä olen myös lukenut muistakin moninpeli bugeista. Toivottavasti saamme pian päivityksen Segalta. 

Suosittelen kyllä peliä lämpimästi. 10 euron hinta ei ole minusta todellakaan paha hinta tällaiselle kivalle arcade kokemukselle. Realismin hakijoiden suosittelen kuitenkin pysymään Gran Turismo sarjassa, koska tämä peli ei varmastikkaan kaikkia miellytä. Niin ja löytyyhän pelistä trophyt ja achievementit niitä haikaileville. Mielestäni tämän vuoden kovin PSN julkaisu. Ei muuta kuin Ferrari käyntiin ja kohti auringonlaskua kylki edellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti